Coaching & Consultanță 

Coaching & Consultanță Business

Ești antreprenor și ești preocupat de provocările pe care le ai împreună cu echipa ta, urmare a schimbărilor din mediul de business și/sau provocate de dezvoltarea tehnologiei?

Știi deja că nu mai poți amâna transformările organizaționale care te pot ajuta să rămâi în mediul competitiv?

Îți dorești să îți continui misiunea împreună cu echipa cu care lucrezi?

Eu sunt aici să te ajut să găsești răspunsurile potrivite și să le pui în aplicare!

Experienţa de management în resurse umane în companii internaționale, lidershipul echipelor de transformare și formarea ca și coach reprezintă expertiza pe care o aduc companiilor client în proiecte de consultanţă, coaching și mentoring.

Crearea unei culturi a coachingului este primul pas către succesul organizaţional, deoarece într-o cultură în care oamenii sunt ascultaţi, ei pot face faţă mai bine provocărilor.

La nivel individual, coachingul urmărește dezvoltarea de abilități, gestionarea mai bună a emoțiilor și a situațiilor noi sau critice, pentru a crește motivația de apartenență la o echipă și de a ajuta la atingerea obiectivelor individuale și comune, în aceeași măsură.

Autocunoaşterea, la nivel individual, deschide drumul către gândire creativă, utilizarea mai eficientă a aptitudinilor şi resurselor, flexibilitate şi adaptabilitate mai mare la schimbare, gestionare îmbunătăţită a carierei proprii, iar la nivel de echipă, la relaţii interpersonale mai bune, un management eficient al conflictelor, creştere a performanţei şi a productivităţii.

Pe de altă parte, optimizarea proceselor de resurse umane şi redefinirea rolurilor sunt cele două elemente principale ale unui model operaţional de resurse umane, care să includă competenţele dorite şi care să conducă la rezultatele de business aşteptate.

Pentru a asigura succesul implementării unui proiect de consultanţă, lucrez împreună cu fiecare client, într-un mod adaptat nevoilor sale şi îi sunt alături pe tot parcursul întregului proces, oferindu-i soluţii personalizate.

Mediul de business a devenit tot mai mult un mediu volatil, incert, complex și ambiguu, care ridică provocări din ce în ce mai mari, iar pentru a obține rezultate și perfomanță, într-un mediu de lucru sigur, oganizațiile trebuie să se adapteze contextului actual.

Transformarea organizațiilor începe cu dezvoltarea și păstrarea talentelor, iar aici te pot ajuta eu, cu programe personalizate nevoilor și așteptărilor tale:

  • Coaching pentru perfomanță

  • Coaching de echipă

  • Consultanță resurse umane

  • Workshopuri și traininguri

Contactează-mă pentru o discuție

Spune-mi care îți sunt obiectivele,

iar eu te ajut pe tine și pe echipa ta să le atingi! 

Companii cu care am lucrat