Bună, eu sunt Simona. Sunt Creative Career Strategist & Transformational Coach, antreprenor, profesionist de resurse umane, cu experiență în companii multinaționale din industrii precum retail, FMCG, servicii de outsourcing, banking.

Sunt pasionată de oameni și de modul în care ei își folosesc potențialul și abilitățile pentru a-și împlini visurile.

Viața mea poate fi descrisă în două cuvinte: curaj și creativitate. Atât în viața profesională, cât și în cea personală îmi place să spun “DA” experiențelor și proiectelor noi și să transform provocările în oportunități. Sunt o persoană optimistă și abordez situațiile din perspective diferite.
Nu renunț să caut și să găsesc soluții creative, chiar și atunci când pare că nu mai există variante de rezolvare.

În ultimii ani, autocunoașterea și transformarea, procese prin care eu însămi am trecut, au devenit pentru mine o misiune autentică și profundă.
Coching-ul a făcut parte din viața mea profesională în toți cei peste 15 de experiență ca manager de resurse umane.

Timp de aproape 20 de ani, am coordonat echipe internaționale și am fost parte din proiecte în care transformările modelelor de business au avut impact la nivel individual. Începând cu 2018, am completat expertiza mea de lider de echipe și coordonare proiecte de schimbări organizaționale la nivel international, cu formarea ca și coach în programare neurolingvistică. Am înțeles atunci, că autocunoaşterea la nivel  personal, deschide drumul către gândire creativă, utilizare mai eficientă a aptitudinilor şi resurselor, flexibilitate şi adaptabilitate mai mare la schimbare, gestionare îmbunătăţită a carierei proprii. Totodată, la nivel de echipă, se pot îmbunătăți relaţiile interpersonale, se realizează un management mai eficient al conflictelor și creşte performanţa.

În anul 2019,  m-am decis să mă dedic integral pasiunii și preocupărilor mele, de a-i ajuta pe oameni să-și descopere resursele, să-și definească strategii și să găsească soluțiile potrivite care să-i sprijine în îndeplinirea aspirațiilor lor personale și profesionale.

Profesioniștii care lucrează acum împreună cu mine ca și Coach, își definesc strategia de carieră în programe de coaching transformațional.

Pe cei cu care lucrez, îi însoțesc cu empatie în procesele de autocunoaștere și transformare, în care ei se vor concentra pe valorile lor și pe motivație.
Vor identifica ce îi blochează să-și atingă obiectivele și vor învăța să aibă din nou încredere în ei, pentru a-și continua drumul către succes și împlinire, atât în viața profesională, cât și în viața personală.

Sunt pasionată de cele mai recente cercetări în neuroștiință și îmbin în programele mele tehnici de  coachingmentoring și consultanță. Datorită expertizei mele în resurse umane, îi ghidez și îi ajut pe clienții mei să ia deciziile cu impact în dezvoltarea lor profesională, să își definească etapele privind cariera, să-și găsească echilibrul între rolurile vieții lor și să trăiască viața pe care și-o doresc. Consider că viața este o serie de experiențe de învățare, iar perspectiva din care privim fiecare context ne influențează deciziile pe care le luăm.

Misiunea mea este să ajut profesioniștii careîși doresc să se dezvolte profesional și personal într-o carieră, dar și tinerii care își construiesc acum drumul către o carieră și o viață care să-i împlinească.

Mă găsești oricând la hello@simonabortis.ro, dacă vrei să te ajut să faci ceea ce îți place și să iubești ceea ce faci.

Motto-ul meu este: Continui să visez, creez oportunităţi din care învăț și mă bucur să-i pot inspira pe ceilalți!

Îți mulțumesc pentru că ești aici!
Simona

0
ani de experiență de management resurse umane
0
ani de expertiză în proiecte de transformare
0+
ore de coaching, mentoring și management strategic al carierei