“Life is tough, my darling, but so are you.” – Stephanie Bennet Henry

Sunt momente în viață când efectiv ne lasă puterile, ne simțim drenați de energie și motivație, deși suntem conștienți de toată munca depusă până în acel moment. Este un moment în care pur și simplu simțim că nu mai putem continua și suntem foarte aproape de a renunța la tot și toate.

Dar este doar un moment de cotitură în care este necesar să ne adunăm forțele, să ne regăsim încrederea în noi și motivația de a continua, dovedindu-ne nouă înșine că tot efortul nu a fost în zadar.

Nimic măreț nu s-a înfăptuit vreodată fără muncă asiduă, fără eșecuri, fără pierderi. Este firesc și de așteptat, întrucât asta ne face mai puternici ca niciodată. Frumusețea și măreția condiției umane este abilitatea de a ne ridica mai puternici și mai ambițioși după ce viața ne-a pus la pământ.

Este firesc să avem momente în care ne simțim descurajați, în care ne întrebăm de ce să continuăm pe drumul pe care am pornit. Pentru mine, să am CLARITATE că prin ceea ce fac, pot să-i inspir și să-i ajut pe cei din jurul meu, este ceea ce mă motivează în fiecare zi.

Iar atunci când vei ajunge în impas, convins(ă) că nu are sens să mai lupți, că totul este în zadar și că este imposibil să reușești, gândește-te pentru o clipă la următoarele lucruri:

  • Ești în viață, ești sănătos (sănătoasă) și ai libertatea și capacitatea de a face tot ceea ce îți imaginezi și dorești.
  • Orice merită cu adevărat, necesită și efort, iar dacă renunți cu ușurință, sunt șanse să cedezi de fiecare dată.
  • Ești mult mai puternic(ă) decât îți imaginezi, tu ești stăpânul (stăpâna) propriei tale vieți și doar tu o poți modela după propriul plac.
  • Fii tu, fii autentic și asumă-ți responsabilitatea atât pentru reușite cât și pentru eșecuri, astfel vei avea de învățat pe viitor.
  • Crede cu tărie în visul tău și nu permite nimănui să îți distrugă elanul și încrederea.
  • Amintește-ți că toate vin la timpul lor și orice acțiune întreprinsă te duce către visul tău.
  • Fii perseverent, ai răbdare și continuă. Ești deja cu un pas mai aproape de REUȘITĂ.

Privește mereu partea plină a paharului, ai încredere în tine și în propriile tale forțe și …. amintește-ți să zâmbești.

Nu uita că îți sunt alături pentru a depăși orice moment dificil. Împreună vom găsi o soluție.

“I’m not telling you it’s going to be easy, I’m telling you it’s going to be WORTHY.”